Stage FreeFlex United

Job description

FreeFlex United 

Gezocht: ondernemende meewerkstagiair(e)

 

Wie zijn wij?

FreeFlex United is een initiatief van Temper en Roamler; twee dynamische en snelgroeiende bedrijven binnen de platformeconomie. Gebruikers van Temper en Roamler verdienen geld door via de platformen te kiezen voor wie, waar en wanneer zij werken. Volledig op eigen voorwaarden. 

 

Beide platformen verschillen in aanbod van opdrachten, maar zijn hetzelfde in de wens de freelancer te voorzien van goed opdrachtgeverschap. De nieuwe stichting “FreeFlex United” gaat dit bewerkstelligen.

 

FreeFlex United
FreeFlex United gaat zich inzetten voor de freelancer die werkt via platformen, ofwel: de “FreeFlexer”. Het doel van de stichting is ervoor te zorgen dat FreeFlexers een bepaalde mate van zekerheid gaan genieten. Denk hierbij aan een gegarandeerd eerlijke beloning, sociale zekerheden zoals verzekeringen en een pensioen en de mogelijkheid tot zelfontwikkeling. Vergelijk het met een moderne brancheorganisatie. 

 

• Lees in dit artikel van het FD meer over de recente aankondiging van FreeFlex United.
• Lees waar FreeFlex United voor staat in dit manifest.

Requirements

Wat ga jij doen?

Jij gaat ons helpen bij het vormgeven en lanceren van FreeFlex United! Op dit moment wordt de opzet van FreeFlex United door Roamler en Temper gedragen, maar FreeFlex United zal uiteindelijk een autonome stichting worden. Aan deze transitie mag jij een steentje bijdragen.

 

Tijdens de opzet van FreeFlex United sta je in nauw contact met verschillende afdelingen van zowel Roamler als Temper, maar ook met andere platformen (die zich aansluiten bij de stichting) en andere belanghebbenden. Zo krijg je een ‘kijkje in de keuken’ van verschillende bedrijven. 

 

Deze stage is de perfecte kans voor een ondernemende student(e), die graag praktijkervaring opdoet bij de ontwikkeling van een nieuwe stichting. 

We zijn daarom op zoek naar een student(e) die voldoet aan het volgende:

• Volgt een studie in Bedrijfskunde, Communicatie, Marketing of een andere hieraan gerelateerde studie (minimaal HBO of WO).
• Heeft affiniteit of interesse in de platformeconomie / klusjeseconomie.
• Vindt ondernemen leuk.
• Is een proactief en verantwoordelijk persoon die graag samenwerkt om het beste resultaat te realiseren, maar is ook in staat om zelfstandig te werken.
• Is zorgvuldig, heeft oog voor detail en een sterke drang om deadlines te halen.
• Is goed op het gebied van verbale en communicatieve vaardigheden.
• Beheerst de Nederlandse taal uitstekend.


Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! We vertellen je graag meer. 

 

Duur: 5-6 maanden, 0.8 tot 1 FTE. Start: in overleg.