Marketing stage

Job description

Wie zijn wij?

Een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat in 2011 in Amsterdam is gelanceerd. In 7 jaar tijd zijn we snel gegroeid; we voeren nu wereldwijd onderzoek uit en leveren inzichten aan veel bekende nationale en internationale klanten. 

 

Roamler Retail begon als een start-up in het centrum van Amsterdam en is nu uitgegroeid tot een volwaardige marktleider in crowdsourced marktonderzoek. We zijn momenteel actief in 15 landen binnen en buiten Europa. Onze missie was en is om een revolutie in het retail-landschap op gang te helpen door het leveren van fact-based inzichten aan onze klanten; de grootste FMCG-fabrikanten en retailers.

 

Maar, niet alleen in de Retail zijn we actief, met Roamler Tech en Roamler Care richten we ons op de onafhankelijke professional in de technische markt en de zorgsector. Allen gebruikmakend van de Roamler app, gebouwd op het concept van 'crowdsourcing'. 

 

Ons verhaal is nog lang niet af. Onze horizon blijft verbreden en we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om te blijven groeien op het gebied van verschillende activiteiten.

 

Om het internationale Marketing en Communicatie team te versterken, zijn wij op zoek naar een creatieve en ambitieuze Marketing / Communicatie Stagiair(e).

Requirements

Wat ga je zoal doen?

In deze rol ga jij ons helpen bij het vormgeven van communicatie over de Roamler services. Je gaat hulp bieden bij het creëren van interne en externe communicatie zoals folders, presentaties, video’s, artikelen en nieuwsbrieven. De content is voor diverse doelgroepen (B2B en B2C) en kanalen zoals blogs en sociale media, persberichten en andere manieren om ons verhaal te vertellen.

 

Je gaat meewerken aan het updaten en onderhouden van al onze interne en externe bedrijfskanalen, zoals de website en andere online platforms. Een van jouw uitdagingen zal zijn om de content op een pakkende en interactieve manier in meerdere landen (en meerdere talen) te presenteren. Daarvoor sta jij in contact met onze collega’s in heel Europa, om input te verzamelen en informatie te verspreiden.

 

Deze stage is de perfecte kans voor een gepassioneerde communicatie specialist(e), die graag praktijkervaring opdoet en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren in een internationale, snel groeiende organisatie.

 

Wij zijn op zoek naar een student(e) die in zijn/haar laatste jaar zit van de studie, en voldoet aan het volgende:

  • Volgt een studie in Communicatie, Marketing, Public Relations of een andere hieraan gerelateerde studie (minimaal HBO of WO).
  • Is een creatief, proactief en verantwoordelijk persoon die makkelijk samenwerkt om het beste resultaat te realiseren, maar is ook in staat om zelfstandig te werken.
  • Een zorgvuldige student(e) met oog voor detail en een sterke drang om deadlines te halen.
  • Goed op het gebied van verbale en communicatieve vaardigheden.
  • Vaardig op het gebied van Word, Excel en PowerPoint.
  • Beheerst het Nederlands uitstekend en is uitermate vaardig op het gebied van de Engelse taal (meest gebruikte taal in het team).
  • Vlot met de pen, maar ook sterk in professioneel schrijven.

Je wordt deel van een internationaal Marketing en Communicatie team dat gevestigd is in Amsterdam.

 

Duur: 5-6 maanden, fulltime. Start: in overleg.


--------


Lees hier hoe onze huidige stagiaire Jazzy haar Marketingstage bij Roamler ervaart! 

http://medewerkersaanhetwoord.nl/overzicht-verhalen/jazzy-beek-stage-marketing-international-business-roamler-amsterdam.htm