Junior Recruiter in Amsterdam

Job description

Wat ga je doen?

Jouw hoofddoel als recruitment onboardingspecialist is het juiste aantal gekwalificeerde zzp’ers voor onze app en platform aan te sluiten. Hoofzakelijk zijn deze professionals vakmannen in de installatiebranche, daarnaast zijn we actief in de zorg en in de retailbranche.
Je zorgt dat je de juiste professionals benadert, spreekt en onboardt. Door jouw pro-actieve houding, sterke communicatie en advies, ben je een sterke gesprekspartner. Je bent hoofdverantwoordelijk voor een pakket, maar werkt wel continue samen in een hecht team. Dit betekent samen leren, ontdekken en verbeteren. Je bekijkt wat goed ging, vraagt en geeft feedback en gaat daarmee direct aan de slag.

Ondanks de internationale crisis blijft Roamler groeien. Hierdoor zijn wij bij Roamler op zoek naar een junior recruitment onboardingspecialist in Amsterdam die net als wij gelooft in het veranderen en verbeteren van werk. Met ons vernieuwende platform veranderen wij werk. Door slimme oplossingen maken wij werk efficiënter, betaalbaarder en betrouwbaar.

Wat wij bieden:

Je werkt in een jong team van gedreven professionals naast Amsterdam Centraal. Je krijgt de kans om internationaal mee te groeien met ons snelgroeiende bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om direct impact te maken en autonoom te werken. Naast deze internationale doorgroeimogelijkheden, bieden wij jou:

  • Marktconform jaarsalaris
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Uitgebreide verzorgde lunch
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels, feestjes en andere groepsactiviteiten (skivakanties, teambuilding)
  • Een zelfstandige functie binnen een professioneel en gezellig team

Requirements

Wie ben jij?
Bij de eerste of volgende stap in jouw carrière wil jij je graag verder ontwikkelen in een jong en dynamisch bedrijf. Je hebt een frisse visie, een commerciële instelling en overtuigingskracht. Ook ben je nauwkeurig, creatief en hebt een neus voor innovatie. Tegelijkertijd ben je ook goed in staat om het gesprek aan te gaan en feedback te geven als dat nodig is. Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Je bent per direct fulltime (40 uur) beschikbaar
  • HBO werk – en denkniveau
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent sterk in het schakelen tussen meerdere systemen

Extra informatie

Wie zijn wij?
Bij Roamler houden we van ambitieuze doelen stellen en onszelf uitdagen, elke dag weer. 9 Jaar geleden begonnen we met Roamler Retail, een innovatief idee voor het vergaren van marktdata. Dat doen we door crowdsourcing: via onze app verspreiden wij taken over duizenden mensen tegelijk in Nederland en andere Europese landen. Die mensen zijn de 'Roamlers'. Zodoende verzamelen we voor bedrijven in de FMCG (fast moving consumer goods) erg snel en efficiënt enorm veel waardevolle data. Ongeveer 3 jaar geleden is daar Roamler Tech bijgekomen, een vernieuwend platform voor monteurs die klussen doen in en om het huis. Nu zijn wij hard bezig met Roamler Care om zorgverlening beter te maken. Een grote uitdaging, maar het kan!

De cultuur binnen Roamler is informeel en collegiaal. Een fijne plek om hard te werken en tevens plezier te maken. Ons verhaal is nog lang niet af, ben jij klaar om met ons mee te groeien?